Vi firar golfens dag den 26 maj

Den 26 maj är det golfens dag i hela Sverige. Visingsö GK kommer att ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke golfare- som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset och som firas med öppet hus på många golfklubbar runt om i landet.

Vi på Visingsö GK kommer att vara en del av golfens dag och bjuder in alla som vill komma att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö.

Vi kommer att ha aktiviteter mellan 11.30 – 15.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya golfare.

Läs mer om golfens dag

Välkomna!