Prova-på-dag Footgolf

Nu kan vi även spela footgolf på Visingsö GK!

Prova på

Vi finns på banan lördagen den 9 juni mellan 10.00 – 14.00 och hjälper alla som vill testa att komma i gång.
Svenska Golfförbundet har som första golfförbund i världen inkluderat footgolf som en gren i sin verksamhet. Footgolf går ut på att sparka en boll från en utslagsplats till ett hål på så få tillslag som möjligt.

Sedan 2016 är footgolf en gren inom Svenska Golfförbundet. Spelet följer den vanliga golfens regler men med en fotboll och en större hålkopp. Footgolf är en sport som passar alla – unga som äldre, män som kvinnor – utan krav på förkunskaper eller särskild utrustning för spelaren utöver en fotboll.

Läs mer om footgolf på Visingsö GK

Vill du vara med och tävla? Du kanske blir Sveriges första SM mästare i Footgolf.
Footgolf-SM 2018 för herrar och damer spelas i Landskrona den 5–6 juli. Ta chansen att tävla om det första officiella SM-tecknet i en ny härlig idrott där alla kan vara med – utan krav på förkunskaper. Mer information om tävlingen och vilka som får delta finns i tävlingsbestämmelserna.

Anmälan till SM kval
Du som är golfare anmäler dig via Min golf (tävlingen kommer att läggas upp i golfens IT stöd under helgen).
Du som inte är golfare anmäler dig via vår mailadress kansli@visingsogk.se. Vi behöver veta  Namn, personnummer, e-post, telefonnummer och föreningen du representerar. Sista anmälningsdag är 14 juni kl. 12.00.