Ö:a slaget

Vill du ha en annorlunda golfupplevelse? Då ska du anmäla dig till Ö:a slaget!

Den 21 juli går resan mot norr. Vi träffas på Brahevallen kl. 14.00 för gemensam incheckning på flight HSFVGK 2116. Vår golfvärd kommer att finnas på plats för att ta emot alla tävlingssugna golfresenärer. Glöm inte att anmäla dig till tävlingen i god tid innan. Senast den 19 juli vill vi ha din anmälan. Du anmäler dig via kommentarsfältet i vårt evenemang på Facebook eller via mail till ingalenaalmlarsson@hotmail.com eller mariemieritis@hotmail.com

Incheckningen kostar 100 kronor per spelare inklusive golfbagage. Vid incheckningen erhålls ett boardingcard som gäller tur och retur.  Under flighten serveras kylda drycker för tio kr/styck och betalas direkt till golfvärden.

Resan beräknas ta ca 30 minuter och vid ankomsten på slutdestinationen är det dags för inpassering till Ö:a – slaget, mingel i ”bränslebaren” och information om dagens tävlingsförhållanden. Vi lovar att varje hål kommer att erbjuda nya utmaningar och att alla har chans åka tillbaka som segrare av Ö:a – slaget.

Under eftermiddagen kommer det att finnas lättare förtäring och möjlighet att fylla på vätskebalansen mot en lindrig kostnad.

Efter tävlingen återvänder vi tillsammans, på flight HSFVGK 2116, som tryggt och säkert tar oss tillbaka till Brahevallen. För att ytterligare njuta i glada golfvänners lag tänker vi oss en gemensam middag till självkostnadspris på Talay Thai. Du/ni anmäler er till middagen under minglet på ”bränslebaren”.

Antalet platser till ”flighten” är begränsade till 32. Först till kvarn…….

Väl mött!

Inga-Lena och Marie