Öa-slaget

27 JULI KL 13:00 – 23:00

Välkommen på årets golfupplevelse!

Anmäl dig till Ö:a slaget!

Vill du ha en annorlunda golfupplevelse? Då ska du anmäla dig till Ö:a slaget!

Den 27 juli går resan mot norr. Vi träffas på Brahevallen kl. 13.00 för gemensam incheckning på gate nr 19 Visingsö Resecentrum. Våra golfvärdar kommer att finnas på plats för att ta emot alla tävlingssugna golfresenärer. Glöm inte att anmäla dig till tävlingen i god tid innan. Senast den 20 juli vill vi ha din anmälan. Du anmäler dig via kommentarsfältet i vårt evenemang på Facebook eller via mail till lotten.t63@gmail.com eller mariemieritis@hotmail.com

Incheckningen kostar 150 kronor per spelare inklusive dina fyra valfria klubbor. Vid incheckningen erhålls ett resebevis som gäller tur och retur. Under resan serveras en kyld dryck.

Resan beräknas ta ca 30 minuter och vid ankomsten till slutdestinationen är det dags för inpassering till Ö:a – slaget, mingel i ”bränslebaren” och information om dagens tävlingsförhållanden. Vi lovar att varje hål kommer att erbjuda nya utmaningar och att alla har chans åka tillbaka som segrare av Ö:a – slaget.

Under eftermiddagen kommer det att finnas lättare förtäring och möjlighet att fylla på vätskebalansen mot en kostnad av tio kronor/burk.

Efter tävlingen återvänder vi tryggt och säkert till Resecentrum. För att ytterligare njuta i glada golfvänners lag tänker vi oss en gemensam grillkväll på WHK. Detta anmäler du samtidigt som du anmäler dig till Öa-slaget.

Max 32 personer. Först till kvarn…….

OBS! För att slippa övervikt …. Glöm vagn och kanske även bag hemma.

Väl mött!

Medlems- och tävlingskommittén