Klubbmästerskap 2017

Den 12 augusti är det allvar. Då tampas våra medlemmar om vem som blir årets klubbmästare. Tävlingen är indelad i tre klasser; en herrklass och en damklass och herrar över 70 år som spelas från röd tee.

Den ordinarie herrklassen spelar 18 + 18 hål. Om det inte finns en segrare sker särskiljning via särspel, hål för hål, med start på hål 10 och därefter hål 17 och 18 och spelas om igen tills dess det finns en segrare.

Damer och herrar över 70 år spelar 18 + 9 hål. Om det inte finns en segrare sker särskiljning via särspel, hål för hål, med start på hål 10 och därefter hål 17 och 18 och spelas om igen tills dess det finns en segrare.

Tävlingsledningen avgör eventuella regeltvister i samråd med regelansvarig.

Tävlingen startar med första start kl 08.00. För att tävla ska du vara på plats och förberedd senast en halvtimme före din starttid. Mer information om hur starttiderna kommer att tillkännages kommer senast en vecka före tävlingsdagen. Din anmälan gör du via vår webbsida på länken nedan senast 9 augusti kl.12.00.

Gemensam middag med prisutdelning

På kvällen efter golfen träffas vi för en gemensam middag och prisutdelning.  I år träffas vi på Framnäs, Wisingsö Hotell och Konferens. Anmälan till middag görs i samband med  tävlingen.

Anmäl dig här

Banan är stängd under tävlingen och antas öppna ca 18.30 eller efter att tävlingen är avslutad.