Höstmöte och 25-årsjubileum

I år är det 25 år sedan Visingsö GK bildades. Det ska vi fira den 14 november.

Vi startar dagen med det årliga höstmötet och firar tillsammans under kvällen på Wisingsö hotell och konferens. Visingsö GK bjuder alla medlemmar på middagsbuffé.

Under kvällen kommer tillbakablickar att göras av åren som gått, allt som hänt, hur klubben har utvecklats. Men framförallt ska vi ha fokus på framtiden och klubbens fortsatta utveckling.

Höstmöte

Alla medlemmar är välkomna till höstmötet!

Tid: kl. 10.30 – 12.30 Plats: Wisingsö hotell och konferens

25-årsmiddag

Tid: kl. 18.30 Plats: Wisingsö hotell och konferens

Vill du ta med dig en vän eller partner som inte är medlem så betalar ni själva för det till ett pris av 275 kr.

Till middagen serveras Buffé med smör, bröd, sallader, kycklingfilé med whiskeysås & råstekt potatis inkl. 1 öl/1 glas vin alt. Alkoholfritt samt kaffe & hembakad kaka.

Anmälan till middagen gör du via Wisingsö hotell och konferens på telefonnummer 0390-566 00 eller 0390-566 08 senast måndagen den 2 november. Ange om du är medlem och om du tar med en vän.

Välkomna!