Golfpaket till Visingsö GK

Information 2016-04-30

Nytt om våra golfpaket med  kombinerad greenfee och färjeöverfart är att vi har kommit överens med kommunen om att, de biljetter vi redan har sålt, kommer att tas emot som gällande biljett under säsongen.

Vi kommer däremot inte att kunna sälja några nya golfpaket såvida vi inte kommer fram till en ny lösning tillsammans med kommunen.

Det går naturligtvis bra att även fortsättningsvis komma till Visingsö GK och spela golf. Den enda skillnaden är att du får köpa separat greenfee och färjebiljett.

Greenfee kan du betala med swish eller kontant. Mer om färjan hittar du på www.visingo.net och glöm inte att boka plats på färjan.

Mer info om färjan

Tidigare information 2016-04-25

På grund av nytt betalsystem på Visingsöleden har en representant för kommunen meddelat att de, från och med nu, inte kan ta emot våra kombinerade biljetter med greenfee och inkluderad färja. Vi har för närvarande en dialog med kommunen och hoppas hitta både en kortsiktig och en långsiktig lösning.

Styrelsen i Visingsö GK beklagar den uppkomna situationen och arbetar för att få en positiv lösning. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer.